Dagelijks, maar vooral wanneer ik tijd (over) heb, struin in graag het internet af. Wat een bron van inspiratie! Blogs, instagram, pinterest, webshops…teveel om op te noemen. Als nieuwsgierige mama ben ik altijd op zoek naar dingen die het leven leuker, fijner, mooier of gezelliger maken.

Ik kan dan ook volledig op gaan in de zoektocht naar de ideale vakantie(bestemming), dat ene heerlijke restaurantje en de leukste (online) winkels, waarvan je hoopt dat nog niet iedereen ze ontdekt heeft en die je eigenlijk het liefst voor jezelf houdt.

Waarom deel ik deze online vondsten op mijn blog? Gewoon, omdat ik het leuk vind om over te schrijven. Niet verder vertellen hè ;-)? Enjoy!

PS: Verwacht op metzonderkids geen tips en verhalen over opvoeding, all-inclusive vakanties, weekendjes centerparcs en de negenmaandenbeurs. Maar wat dan wel? De leukste vondsten voor mama’s die met, maar soms ook even zonder kids genieten van het leven!

over dit blog
1 Comment
  1. Ook in de mooie onbekende Oltrepo Pavese ten zuiden van Milaan is het met of zonder kids goed vertoeven. Zie bijv http://www.duepadroni.IT Misschien leuk voor een blog aflevering?

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit