Yay! Mijn blog is live! Laat ik daarom mijn allereerste blogpost wijden aan wat mij de afgelopen maanden zoal heeft beziggehouden in aanloop naar het starten van mijn eigen blog…

Inmiddels ben ik alweer een tijdje aan het werk, maar de tweede helft van 2014 stond volledig in het teken van mama worden. Je leeft er 9 maanden naar toe en dan ben je het toch ineens: mama! Voor de rest van je leven en 24 uur per dag. In mijn ogen de mooiste ‘titel’ die je toe kunt voegen aan het zijn van vrouw, partner, vriendin, (schoon)dochter, zus(je), tante, collega…Mama zijn maakt het leven leuker, ondanks dat je soms misschien best even verlangt naar de tijd dat je kon gaan en staan waar je wilde. En dat mag best, want je bent nog steeds meer dan mama alleen.

In mijn vrije tijd, oftewel ‘tussen de bedrijven door’, vind ik het leuk om op zoek te gaan naar leuke plekjes voor een weekendje weg of vakantie. Ik kan hier echt uren aan besteden om uiteindelijk de ultieme bestemming te vinden, die hopelijk dan nog niet iedereen ontdekt heeft of waar je gewoon echt eens geweest moet zijn. Dus in mijn verlof, waarin ik natuurlijk veel te veel tijd had om na te denken en online te zoeken naar onze ideale vakantiebestemming voor 2015, ontstond het idee om mijn eigen blog te beginnen.

Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven en om op zoek te gaan naar de leukste vondsten, zowel online als offline. Ik had duidelijk voor ogen dat het niet het zoveelste ‘mama blog’ moest worden. Nee, het moest iets worden voor mama’s, die soms gewoon even de luiertas willen inruilen voor de handtas!

Leuk als je me wilt volgen! Dat kan via www.metzonderkids.nl en natuurlijk via social media: Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Dan ga ik mijn uiterste best doen om al dat leuks (met en zonder kids) dat ik tegen kom met je te delen!

Handtekening

22 Comments
 1. Woohoo Lieke! Je bent live! Super leuk, gefeliciteerd. Ziet er goed uit! En kom maar door met die tips, ik ga ze zeker uitproberen. :-)

  • Lieke

   Dankjewel Anouk! Ga mijn best doen :-)

 2. Nicole

  Yeah helemaal super! Gefeliciteerd! Veel succes met je blog!

  • Lieke

   Thanks Nicole!!

 3. Marlon

  Gefeliciteerd en nogmaals heel veel succes!! Liefs marlon

  • Lieke

   Dankjewel:)!

 4. petra

  Go Lieke!! Het ziet er fantastisch uit!! Ik ga je op de voet volgen! Ik heb al een leuke tip voor je! Praat je donderdag wel bij

  • Lieke

   Ha Petra, dankjewel!! Leuk dat je me gaat volgen:) ben altijd in voor tips, dus ben benieuwd! Tot donderdag!

 5. Femke

  Woehoe gefeliciteerd Lieke! Het is een super mooie site geworden en je schrijft super leuk! Heel veel succes!

  • Lieke

   Dankjewel Femke!! Bedankt voor je leuke reactie:)

 6. Kathelijn

  Wiehoee Nice!xx

  • Lieke

   Dankje zusje!x

 7. Rianne

  Wat super leuk Lieke!!! Ik wist hier helemaal niets van…. Ben benieuwd naar al je leuke tips!! Xx

  • Lieke

   Dankjewel Rian! Wordt tijd dat we weer uitgebreid kunnen bijkletsen;)

 8. Anny

  Hoi Lieke,
  Super dat je blog live is! Ik vind het als moeder en oma heel leuk om te lezen! ben benieuwd naar wat er zoal op komt te staan!

  • Lieke

   Dankje Mam! Vanaf nu werkt de link dus wel;) x

 9. Homan

  Wauw mooie site Lieke! Ik ga je volgen…veel succes!!

  • Lieke

   Dankjewel Homan! Leuk!

 10. Emiele

  Hoi Lieke!
  Gefeliciteerd met je blog! Ik ga je volgen en ben heel benieuwd :)

  • Lieke

   Dankjewel! Leuk dat je me gaat volgen :-)

 11. Leuk om te lezen wat je er toe bracht om een blog te gaan schrijven.
  Ik had precies hetzelfde, ondanks dat mama zijn het mooiste, leukste en beste is wat me is overkomen.
  Vind ik het ook nog af en toe heerlijk om dingen te doen die vooral IK leuk vind om te doen.
  Soms samen met mijn man en zoontje, maar soms ook lekker zonder kleine!
  Ik ga je blog volgen!
  Voor mijn blog (www.liveyourlifeandbeproud.nl) wil ik gaan schrijven over onze plannen voor een backpack vakantie met kind volgend jaar naar thailand!
  Wellicht als we de reis gemaakt hebben dat ik je nog wat leuke do’s and don’ts kan meegeven voor backpacken met een kind!
  Maar eerst voorbereiden 😉

  groetjes

  • Dankjewel voor je leuke reacties Elyssa! Leuk dat je me gaat volgen?ik ga ook eens een kijkje nemen op jouw blog! Gaaf hoor zo’n reis maken met een kleine erbij! Veel plezier alvast met de voorbereidingen! Mocht je tzt tips hebben dan weet je me te vinden?! Groetjes, Lieke

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit